mandag 3. desember 2012

Måneskinnstur

Måneskinn
Her kommer det som antagelig blir mitt siste blogginnlegg i løpet av dette eventyret. En siste ettermiddagstur i nærområdet ga disse bildene.
  Klarvær og måneskinn. Jo da må man ut med kameraet for å prøve å fange lyset og stemningen.


Rester av Tyskerhuset




 De nye har kommet,og overtatt stasjonen. Og vi gamle går her å venter på at skyssen skal komme å hente oss,for å frakte oss tilbake til det virkelige liv igjen. Det skal bli godt å treffe venner og familie igjen. Det å komme til fastlandet midt i julestria kan jo bli en prøvelse for noen og enhver. Her har man gått rundt å forholdt seg til bare 8 andre mennesker i lange tider,så overgangen blir formidabel. Men jeg håper og tror det går bra. 





Gammelradioen
Er spent på hvor lang tid det går før utferdstrangen melder seg igjen. Og hvilket eventyr som står for døren neste gang. Men først skal det feires jul hjemme i Trøndelag. Etter det bør jeg vel finne meg et sted og bo og noe å gjøre. Så hvis noen av dere som leser dette vet om en spennende jobb,som jeg kan passe i,gi meg et hint. :)


Propell i måneskinn


Så tilslutt vil jeg bare si; Takk til deg som har fulgt meg på dette eventyret. Det har vært morsomt å dele mine opplevelser og inntrykk. Og når jeg reiser ut på nye eventyr så vil det atter en gang komme oppdateringer fra denne kanten.