torsdag 25. juni 2020

Litt nytt fra denne kanten
På hyttetur ved Antons Verk


Tja,hva skal jeg si: Jeg er ikke så god på denne blogginga. Vet igrunn ikke om det er fordi jeg ikke føler at jeg har så mye å si eller hva det nå er. Det har ihvertfall ikke blitt så mange innlegg som jeg hadde tenkt. Men her kommer ihvertfall et.Trollsk stemning
Det som er med en blogg,er at man trenger ikke å være så fordømt politisk korrekt alltid. Som "eier" av bloggen så kan man skrive det som faller en inn. Så lenge man kan stå for det man skriver så er det innafor.,det er ihvertfall det jeg tenker.

Coffe with a viewVel,det som har skjedd siden sist,er at jeg har sagt opp jobben min her i Ny-Ålesund.. Vet det har kommet som en overraskelse på ganske mange. De fleste faktisk. Men det er uansett sånn det er. Det er noe jeg har kommet frem til at er det beste for meg,så derfor er jeg tilfreds med det. Enkelt fortalt,Ny-Ålesund sånn som der er nå, er ikke et Ny-Ålesund sånn som jeg ønsker at Ny-Ålesund skal være for meg.
Når det er sagt så skal jeg absolutt gjøre mitt beste til at alle som er her skal ha det fint den siste tida jeg er her,og jeg kommer til å nyte de siste ukene her oppe,samtidig som jeg ser frem til et godt liv på fastlandet igjen. 13 august er den planlagte avreisedatoen,så frem til da håper jeg å få skape noen flere gode minner ilag med de flotte menneskene som er her oppe.

En fin kveld i ThisbuktaEllers så har jeg igrunn ikke så mye mere å skrive om,så jeg legger bare ut noen bilder.Prøvde på flatbrødbaking med kyndig hjelp

Godt fornøyd med resultatet

Båtdager er luksus

Fersk frukt og grønt

Luksus i et lite glass :)

SkoddeMåke på et isfjellMasse is ved kaia

Selv isbjørnen er Koronaforvirra

Beitedyr i "hagen"

Kveldsstemning
Rødsildra blomstrer

Hvalrossen hviler
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar