torsdag 30. april 2020

Kom Mai du skjønne milde.17 mai pynta butikk


Så skriver vi 30 april 2020.  Nok en måned har passert,og verden er fortsatt like rar. Denne Korona setter virkelig sine spor. Dog,her oppe i Ny-Ålesund har vi ikke så mye å klage på,for vår verden er ikke så veldig forandret sånn i det daglige. Den største endringen her, er at alle forskerne som normalt skulle begynt å komme nå,uteblir og alle ferier blir utsatt. Itillegg til at alle privatbesøk fra fastlandet har blitt kansellert,ettersom det er 14 dagers karanteneplikt når man kommer til øya. Dette kan vi leve med en periode,men det er ingen tvil om at vi alle sammen også ser frem til at vi ihvertfall skal få muligheten til å reise ned til fastlandet igjen etterhvert. Eller få besøk av venner og familie.

Utsikt fra kjøkkenet

Utsikt fra flyplassen

Fullmåne i april
Siden sist har det vært påske. Hørte noen sa på tv at påsken 2020 var avlyst. Det tror jeg ingenting på,for påsken har da vitterlig vært,selv om den nok ble noe annerledes for folk flest. 😉

Her oppe hadde vi et fantastisk vær i påskedagene,så det ble mange som fikk mange fine turer,både på ski og snøscooter. For min egen del så var det jobbepåske,så turene utgikk dessverre. Men jeg hadde en flott påske allikevel,og fikk muligheten til å nyte været i snøhaugen på utsiden av huset der jeg bor. Litt fest og moro ble det også mulighet for,og ble da re-introdusert for en gammel bekjent,nemlig Galliano. 😉 Forøvrig en fryktelig dårlig ide. Så den skal få lov å bli igjen på 1990 tallet,trenger ikke flere møter med den.

Dårlig bekjentskap


Ellers så har det blitt midnattsol igjen. Og fuglenes tilbakekomst vitner om at nå går det mot vår.
Så nå kan vi se frem imot mai,og forhåpentligvis litt lettelse på restriksjonene etterhvert
Ønsker dere alle en fin og forhåpentligvis sykdomsfri vår. 😀

Påskekos


Midnattsol


Legg til bildetekst


Ruskevær


Mere ruskevær


Spark i snøfonn er resultatet av ruskevær


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar