tirsdag 21. august 2012

Ukas begivenheter i ord og bilder

Min plan om å legge ut minst 1 blogginlegg pr uke falt litt i fisk sist uke. Ikke fordi det ikke har skjedd noe her oppe,men av og til er ikke gnisten der til å skrive.

 Men her kommer en liten oppsummering i ord og bilder.


Med sommerbåten kom det som tidligere nevnt noen "få" sekker med sement. Disse skal brukes til å støpe nytt dekke på bla. kaia vår. Men før det kan gjøres måtte det sprenges vekk litt stein.

En liten eksplosjon



Og steinene havnet i sjøen.

Her oppe er hovedbeskjeftigelsen til 6 av mannskapet værobservasjon. Dette er ofte et diskusjonstema når vi sitter samlet,så vår driftssjef Geir har vært veldig behjelpelig og fått anskaffet et ekstra hjelpemiddel til de.
Og på lørdag var det høytidelig avdukning av Bjørnøya meteorologiske stein. Begivenheten foregikk ute på gårdsplassen her,med Champagnedusj, og undertegnede leste opp et selvdiktet dikt i forkant av avdukningen.

Hjelpemiddel til værobservatørene
 Lørdag kveld var det duket for Bjørnøya mesterskapet i dart. Alle gikk knallhardt ut og forventet selvsagt at de skulle hente hjem seieren. Premien var den siste skiva til DDE og ellers heder og ære blant resten av besetningen. Stemningen oppe i Charlie 4 var stor og utpsykingen av konkurentene var en vesentlig del av gamet. Det ble Frank som til slutt trakk det lengste strået. Bilder fra denne kvelden er unntatt offentligheten og kan da ikke publiseres på dette nettstedet. ;-)


Sola forsvinner i havet

 Natt til 13 august var siste natta med midnattsol. Etter det har vi stort sett bare hatt tåke på kveldene,men i går kveld var endelig sola fremme sånn at man kunne få noen bilder av en flott solnedgang.



Solnedgang 20 august 2012




Bølgene som slår mot land




Miseryfjellene



Ballongslipp

 Fikk tilsendt en del poser med diverse frø når vi fikk sommerbåten,og sist uke fikk jeg sådd dem,og etter ei ukes tid i kjøkkenvinduet ser de sånn ut. I dag har jeg prøvd meg på litt omplanting så får vi se etterhvert om de tålte behandlingen. Og kanskje kan vi spise egenproduserte tomater og agurker før vi reiser hjem. Har ihvertfall stor tro på at vi kan få frem både dillen og peppermynten.


Min lille urtehage



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar