søndag 29. juli 2012

Reservefestival



Festivalplakat
Festivalantrekk



Ideen om at vi burde ha en egen festival her oppe ble sådd sist lørdag. Når 9 personer sitter å prater om festivaler de gjerne skulle vært på i år,men desverre ikke har mulighet til å delta på,det være seg Buktafestival,Riddu Riddu,Øyafestival, Selbufestival osv, settes fantasien i sving. Og dermed kom ideen om å lage en Reservefestival for alle disse. Denne festivalen måtte selvsagt avholdes på Reservestasjonen.
Prisliste
 Arrangementet ble gjennomført i vanlig festivalstil,med salg av mat og drikke. Og ettersom dette i utgangspunktet er et pengeløst samfunn,måtte vi ordne med valuta for kvelden,og pengeenheten ble Bjørnøre.





Noen enkle festivalregler måtte vi jo ha.

Festivalregler
Festivalregler
Festivalregler


På festivaler er jo musikken noe av det viktigste,og som dere ser av festivalplakaten øverst på sida var mange store navn ventet å annkomme øya. Noen var tilstede,om ikke personlig,så i form av musikkvideoer og lydfiler. Mens andre glimret med sitt fravær og ble erstattet av andre,men slett ikke dårligere artister. 


Røde Kors hadde ikke annledning til å være her med en beredskapsgruppe,men de sendte en førstehjelpsskap som de håpte skulle være tilstrekkelig.

Festival førstehjelp


Og som alle vet,når man er på festival får man ofte lyst på et skikkelig gourmetmåltid ut i de små timer,så også her,og hva er vel da bedre enn Norges nasjonalrett: GRANDIOSA....
Nattmat






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar